tirsdag den 23. april 2013

Ny gang

I denne uge er min mand i USA og det betyder at jeg laver lidt om herhjemme. Jeg savner ham og kunne egentlig godt bruge ham til projekt gang, men jeg er nødt til at bruge min energi på noget fornuftigt, når jeg nu ikke kan sidde og flette fingre med ham (som om vi plejer at gøre det)

Min søde søster havde brug for børnepasning i sidste uge pga lockouten, hun havde dog tidligt fri fra arbejde og åbenbart en stor lyst til at hjælpe sin håbløse søster. Jeg er nok blevet lidt af et rodehoved i den tid jeg har været syg med depression, men det er et valg jeg har taget. Altså at slippe kontrollen lidt og koncentrere mig om det vigtigste- nemlig børnene.

Nå men, min søster fik lige fyret op under mig og hjalp mig med at rydde mit bryggers som er vores primære indgang. Der var alt for mange sko, vinterovertøj, skrald til genbrugspladsen, værktøj, pap, lommetørklæder, gamle pærer og alt mulig andet skrammel i bunker. Faktisk kunne jeg slet ikke bruge min håndvask derude og det var pinligt at åbne døren for andre end familien. Nu er der luft igen, jeg har smidt en hel sæk sko ud og tingene er kommet på plads.

Da min søster var gået fortsatte jeg i vores entre. Jeg har længe drømt om at lave den om. Vi har ikke rigtig gjort noget ved den siden vi flyttede ind. Vi har aldrig fået malet, men blot hængt spejl og skoskabe og knager op så den var brugbar. Også der hobede sko sig op på gulvet og overtøjet formerede sig på knagerne. Der var faktisk ikke plads til gæsternes jakker når vi bød indenfor....

Nu skal der laves om på det. Jeg har bestilt knager fra Speedtsberg gennem knager-online i grå, sort og pink og i forskellige størrelser.
Jeg mangler lige nu at få fat i en mdf-plade som jeg vil skrue knagerne op på. Den skal males mintgrøn - som i farven "kilde" fra Dyrup:

Billedet er lånt fra Dyrups farvekort

Her kommer lige lidt før-billeder af vores gang.... Så må vi se hvor længe der går før der kommer efter-billederDer er 4 døre i vores gang. Til stuen, til køkkenet, til gæstetoilettet og udgangen. De er heldigvis alle hvide fordi vi skiftede de træfarvede fyldningsdøre ud for et par år siden. Der har været rigtig mørkt og kedeligt i huset men for hvert nyt tiltag lysner det. De hæslige kontakter skal også skiftes ud så de ikke længere er tisgule/grå og med tiden skifter vi også fodlister til den mere almindelige hvide slags. Der har boet et ægtepar i 60 års alderen før og deres stil er ikke lige den samme som min... to say the least!!
Iiiiii jeg glæder mig til det er færdigt!

1 kommentar:

  1. Aiiii.....det bliver SÅ godt! Det er skønt med nogle gør-det-selv projekter i hjemmet. Det er som om man bliver endnu mere glad for sit hus...

    SvarSlet