onsdag den 6. marts 2013

Nyt nyt nyt

Så er jeg her igen.... Jeg vil lave om vil jeg, bloggen skal ha nyt udseende og jeg vil til at blogge lidt oftere. Jeg har fået ny energi og mere overskud, mere om det senere.

Jeg har aldrig blogget regelmæssigt, nok fordi jeg har syntes det var besværligt og jeg ikke kunne få teknikken til at virke. Min langvarige depression har også sat en stopper for mit engagement og jeg har sorteret alt det "overflødige" fra i hverdagen.

Nu har jeg været på kursus i mindfullness, lagt kosten om, spiser kosttilskud og olie og går til akupunktør hver uge. Hvad det præcis er, der har gjort at jeg nu føler mig på vej til at blive rask er ikke til at sætte en finger på. Det er jo nok kombinationen af det hele. I forbindelse med min depression og indtagelse af anti-depressive piller, har jeg taget 15 kilo på. De skal af nu, så jeg er blevet bevilget træning 3 gange om ugen igennem kommunen. Jeg startede i tirsdags og det var hårdt. Hårdt at opdage at jeg ikke er i nogen form... what so ever! 3 min på crosstraineren og min puls var på 140!! Ej hvor er det pinligt, men jeg må se det positive i det. Jeg kan ikke synke lavere og det kan kun blive bedre nu! Ha ha i mit hovede er jeg lækker og slank og bikini (badedragt) klar inden sommer!

Nå men det der med energi og overskud tror jeg kommer sig af de kosttilskud jeg begyndte at tage for ca 3 uger siden. Hver dag til aftensmaden (eneste tidspunkt på dagen jeg kan huske det på) tager jeg:

2 ginseng - for mere energi
2 chrom   - tager sukkertrangen og ja det virker
1 d3 vitamin - fordi jeg lider af vinterdepressioner og det her giver mig livsglæden tilbage

desuden har jeg investeret i en flaske "livets olie" efter anbefaling fra akupunktøren. Det smører leddene blandt andet og siden jeg er begyndt på det er alle mine skiftende småskavanker forsvundet. Før havde jeg ondt alle mulige steder. Hver dag en ny skavank. Ondt i iskias, hoften, benene, armene, nakken eller hænder og fingre.

Næste ting der skal arbejdes på er min migræne. I mandags fik jeg et anfald som var markant mildere end det før har været, men det skal helt væk nu. Det er jeg sikker på det kommer. Jeg er nemlig positiv er jeg!

Se mere om min akupunktør her

Nu vil jeg til at lege lidt med bloggens udseende som slet ikke passer mig mere.
Jeg håber I vil læse med fremover, både om min vej ud af depressionen, min kamp for at blive bikiniklar og selvfølgelig al min syning!


1 kommentar:

  1. Hej Anette,
    har meldt mig som fast læser og glæder mig til at følge med :-) Jeg sender dig en mail en af dagene. Er ret interesseret i at høre mere om kosttilskud/vitaminer :-)
    Kh. Marlene

    SvarSlet