tirsdag den 11. juni 2013

Den nye gang

eller den samme gang, med nyt udseende...

Thomas var i USA i en uges tid, og så sneg jeg mig til at lave narrestreger.  Faktisk er vi først blevet helt færdige med gangen i sidste uge. Vi har endelig fået skruet knager op på pladen. De har længe ligget og ventet, mens jeg har pønset på hvordan de mon skulle sidde. Skulle det være et mønster, en bue, på række eller helt tilfældigt? Det endte med det sidste... self tilfældigt med vilje. Jeg lagde knagerne ud på køkkengulvet og kunne så flytte rundt på dem indtil jeg var tilfreds. Derefter lavede jeg prikker med en blyant hvor thomas skulle bore i pladen og så var de klar til at blive skruet op.

Her kommer så den trælse del for det viste sig at knagerne er dårligt lavet. Halvdelen af dem kom vi til at "skrue over" så gevindet indeni knagerne løsnede sig og kom ud. Thomas bandede og jeg fandt kontaktlimen frem... op kom knagerne og jeg endte med kontaktlim på tre af fingrene i en halv dag!

Jeg er rigtig glad for resultatet og det hele hænger rigtig godt sammen nu, der er lyst og rart og funktionelt!

Billedspam:

 Benjamin hjalp med at male... som altid er han cool og casual hi hi
 Pladen kom op med hjælp fra min søster og svoger og min mors kæreste... sikke et mas, men nu er det perfekt!
 Gangen i sin helhed med morgenlyset på besøg
 På den ene væg hænger en bogkasse fra jem & fix, her kan gæsterne lægge deres nøgler eller andre ting de har med, vi kan ha små lys stående og hygge om vinteren i mørket og jeg kan ha skønne billeder stående!
 Knagerne er kommet op i mange forskellige højder så både børn og voksne kan nå. Farverne passer med papiret i bogkassen. 
Bogkassen som den ser ud nu. Jeg fandt en malebog i tiger-butikken med de skønneste tegninger. En af dem brugte jeg et udsnit af i den lille pink ramme. Det andet billede har jeg printet ud fra nettet, det er fundet på pinterest. Kassen er fra Rema1000 og glassene der er tiltænkt fyrfadslys er fra netto. Jeg mangler en lille skål til nøgler og diverse... måske sådan en her:
Normann Krenitfad

Sikke et langt indlæg med maaange billeder. Hvis du læste med så langt, så tak og hav en dejlig dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar