torsdag den 6. januar 2011

aaaav

Tja, så blev også jeg ramt af ondt i halsen. Jeg fik nok pralet for meget af min sygdomsfrie december måned, så ned med nakken skulle jeg da lige. Jeg er som så mange andre ramt på stemmebåndet og lyder ganske forfærdentlig. Jeg har også svært ved at synke og hoster helt vildt. Men nok om det, for energi har jeg heldigvis nok af.
Energien skal da bruges på noget kreativt, så ind imellem oprydning, tøjvask, opvask og under-dynen-putning bliver der da også lige tid til at lave mønstre på ventetøj. Min sødeste, dejligste veninde Michelle er gravid og hun skal da selvfølgelig være prøveklud for noget lækkert ventetøj. Det undrer mig virkelig hvorfor ventetøjsmønstre kun findes i op til str 44?? Nå men billeder kommer når jeg har sat saksen i stofferne. Ha en god dag derude!

1 kommentar:

 1. Hej Anette,
  beklager at jeg skriver her, men kunne ikke lige finde en mailadresse :)

  Hvis du vil sælge dit sengetøj med de lyserøde elefanter, vil jeg rigtigt gerne købe det og betale godt for det :) Sengesættet vi har er kun i babystørrelse og ville så gerne have det i junior. Hvis det er baby er jeg dog også interesseret, da vi mangler pudebetræk, og jeg så kan sy det og lidt andet. Junior ville ikke se en saks :)

  Send gerne en mail, hvis du vil overveje det til: fluesvamp@gmail.com

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet