torsdag den 30. december 2010

julen varer længe...

hos mig gør den i hvert fald. Især når man tænker på at jeg allerede var i julestemning i oktober. Ugen før efterårsferien pyntede vi op til jul i den butik jeg arbejdede i på det tidspunkt. Vi modtog nye julevarer og fandt resterne frem fra sidste år. Det var bare så hyggeligt at gå og jule og føle sig i god tid.
Herhjemme løb tiden dog lidt fra mig og først langt ind i december fik jeg noget mere julepynt op. Jeg nåede dog aldrig at få det hele frem, men med tanke på at det skulle pilles ned, pakkes sammen og sættes på loftet efter et par uger, virkede det ikke som umagen værd.
Jeg havde jo bestemt, at i år ville jeg ikke stresse over julen, men derimod prøve at nyde det hele. Når jeg ser tilbage på det hele nu, synes jeg bestemt det er lykkedes bedre end de andre år. Jeg har set julekalender sammen med børnene, kælket et par gange, bagt lidt med børnene og alene og egentlig nydt ikke at køre med på en masse ræs.
Juleaften var hyggelig.. hele dagen. Jeg følte mig helt ovenpå og havde lavet en masse dagen før og i løbet af dagen, så i år nåede jeg at være nærværende sammen med familien og endda nyde maden.
Hele december har jeg været på kursus hos en coach med emnet at vende tilbage til arbejdsmarkedet efter stress og depression. Jeg havde mine tvivl da det kun skulle vare 4 uger og ud af dem, kun et par dage om ugen. Tvivlen har jeg måttet pakke væk for jeg føler mig så godt tilpas nu at jeg går og overvejer en raskmelding. Det er store sager efter 2 år med stress og depression.
Nu vil jeg se om jeg kan få overskud til at blogge lidt mere regelmæssigt efter nytår. Jeg savner det lidt.
Vi ses og godt nytår
Anette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar