mandag den 29. oktober 2012

Travlhed i weekenden

Egentlig kan jeg bedst lide når weekenden ikke indeholder de helt store planer. Der skal være tid til afslapning og spontane initiativer. Denne weekend var dog fuld af planer og alligevel føler jeg at den har været lang og dejlig. Fredag brugte jeg på at sy en kjole til min veninde. Hun skulle til bryllup og kjolen passede perfekt da hun kom og hentede den lørdag morgen. Lørdag nåede vi at købe cykel, være på messe i Fredericia og hygge om aftenen. Hold nu op en kæmpe messe i øvrigt. Jeg nåede kun at se halvdelen, så kunne jeg ikke mere. Det har måske også lidt at gøre med at jeg havde tre børn og min mor med og må jeg lige indskyde at det er hårdt at skulle holde styr på alle 4 blandt alle de mennesker!!!
Søndag formiddag fik jeg lige bagt nogle pølsehorn inden vi skulle til noget efterårshalløj med den ene af pigernes klasse. Vi fik skåret græskar, lavet snobrød og frosset numserne af ved klostermølle. Det var rigtig hyggeligt, men koldt! Bagefter fik vi lige drukket en kop kaffe og ønsket god tur til mine svigerforældre der på onsdag tager to uger til de dansk vestindiske øer på ferie. Til sidst tog vi i Legoland for at opleve deres fyrværkeri som afslutning på sæsonen. Vi har i år haft sæsonpas og været afsted en hel del gange. Derfor synes vi at vi ville være med til at sige tak for i år.
Det var en meget speciel oplevelse at ankomme til Legoland i buldrende mørke, se lysene i husene i minibyen og til sidst opleve orkesteret og fyrværkeriet. Benjamin blev så ked af det da det gik op for ham at det var slut for i år. Han græd som pisket i tre kvarter og kom med udbrud som "jeg kommer sådan til at savne Legoland ".
Alle børn sov i bilen på vej hjem efter en begivenhedsrig og dejlig weekend .

1 kommentar:

  1. Sikke da en travl weekend! :-)
    Ja, Legoland er virkelig noget fantastisk, som børnene bare elsker. Og det er da også et super sted med en helt suveræn atmosfære. Og så er der en god blanding af aktiviteter for stort set alle aldersgrupper.

    SvarSlet