søndag den 14. oktober 2012

inspiration

Lige for tiden gror jeg meget nemt fast på Pinterest. Jeg får virkelig meget kreativ inspiration derigennem, til indretning, kreative projekter med børnene, ideer til nye syprojekter, lækre billeder, opskrifter og tonsvis andet.

Bruger du også Pinterest??

Lige for et øjeblik siden kom jeg også lige forbi en meget fin, kreativ og lækker blog. 

Se her hvis du vil inspireres af fine dukker, smukke stoffer og dejlige farver.

Lige for tiden er jeg i gang med at sy en uglepude til min datter. Jeg synes nu at uglen er på vej ud, jeg er rent faktisk træt af at se på uglen da jeg synes den har været fremme i mindst 6 år. Der er stadig ugler over det hele og når noget bliver hver-mands-eje, mister jeg lidt interessen for det. 
Nu er ræven godt på vej til at overtage uglens plads, men denne gang i ledtog med andre dyr. Den rå natur, efteråret og de mange forskellige teksturer præger såvel boligindretningen som moden.

Af andre "moderigtige" dyr kan nævnes, ulven, rensdyret og egern, men også vaskebjørnen, fugle i flere afskygninger og uglen som den ser ud i virkeligheden. Ikke mere tuttenutte, ikke flere søde farver, men brun, grøn, vinrød, karrygul og sort, dog med neon og dyreprint til at spiffe det hele op. Ih jeg elsker efterår!!!

Dette er bare hvad jeg ser og fornemmer og sikkert ikke det fulde billede af tiden, men det man lægger mærke til er jo også det man tiltrækkes af, så det er nok ikke så mærkeligt! Jeg er dog slet ikke færdig med de tuttenuttede farver, pang eller lilla i massevis, men er dog ret glad for slangeprint og neonkoral for tiden...

Hvad tiltrækkes du af for tiden??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar