torsdag den 26. maj 2011

jeg er ikke til stede i øjeblikket, læg en besked!

Biiip. Jo lige nu er jeg hjemme, men mit hjem er ikke overrendt lige for tiden. Jeg er dødtræt hele tiden... så træt at jeg når at falde i søvn i bussen om morgenen. I går var det helt slemt... jeg sad og nikkede lidt og kunne til sidst ikke holde mig vågen. Jeg vågnede ved at damen ved siden af mig trak ærmet til sig, jeg sov nemlig op af hende... PINLIGT! Jeg faldt i søvn igen og kom til at køre for langt... så er man vist lidt smadret!!
Jeg er virkelig kommet på arbejde... so to speak. Det er noget nyt for mig at arbejde på den måde jeg gør nu, og selv om det "kun" er en praktikplads, er det jo alligevel arbejde. Jeg knokler og har travlt, det er skønt og lærerigt men jeg er smadret, som i... jeg er intet værd når jeg kommer hjem! Jeg har aldrig før haft arbejdstider der hedder 9- 17.30 hver dag!! Jeg er jo først hjemme 18.15 og det er rimelig hårdt for mig. Ikke fordi du skal sidde der og ha ondt af mig, nej nej. Men fordi jeg altid gerne har villet være den der henter børnene og er hjemme til at hygge med dem om eftermiddagen. Det betyder bare meget for mig at være mor og husmor og det føler jeg ikke lige jeg kan være lige nu.
Til gengæld føler jeg at det er min tid lige nu til at lære og skabe muligheder inden for mit yndlingsfag. Jeg håber på at jeg en dag selv kan starte mit eget firma og designe og sy egne kreationer.. De skal selvfølgelig også sælges og det er det der er hovedbruddet for mig. Det og så mod til at springe ud i det. Overvejelserne går på om jeg skal leje et butikslokale hvor jeg både kan sy og sælge fra, skal jeg sælge udelukkende på nettet? eller skal jeg se om jeg kan finde nogle der vil forhandle mit mærke? Nogle lokale butikker måske... hmm det er svært og så er jeg selvfølgelig også i tvivl om, om det kan indbringe nok pr måned.
Lige nu må jeg nok indrømme at jeg tager en ting ad gangen og suger til mig på min praktikplads. Jeg syer en masse håndsyning på brudekjoler, syer bælter, boleroer og hjælper til hvor jeg kan med ALT muligt forskelligt. Jeg får flere opgaver for hver dag og øver mig samtidig i ikke at blive stresset. Jeg skal nemlig ikke ned med nakken igen!!
Nu vil jeg ind i min egen systue og sy til min dejlige veninde!!
Ha en dejlig aften derude... flere indlæg følger når jeg får mere tid!
Nu skal disse to i gang...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar