lørdag den 5. februar 2011

Babytøj

Jeg synes godt nok der er mange omkring mig og i blogland der er gravide eller lige har født. Jeg kan godt blive helt skruk selvom jeg på en måde er afklaret med ikke at skulle have flere... og så alligevel. Jeg er kun 30!!! Men min skønne mand er 38 og har ikke lyst til at vi skal ha flere. Jeg er nogen gange i tvivl, men jeg ved også at jeg de fleste dage synes det er dejligt at børnene nu kan det meste selv, der er ingen natteroderi og mindstemanden der nu er 4, kan være med til det meste nu. Det er SÅ skønt. Jeg kan huske hvor træls det var at sidde på sidelinien med en baby mens Thomas rendte rundt med pigerne og havde det sjovt. Især om sommeren i diverse sommerparker. Jeg savner ikke at skulle transportere barnevogn og klapvogn med overalt og skulle bære på et lille barn der bliver tungere og tungere.
Men ååååh alligevel. Babyer er jo dejlige og skønne. Så jeg må leve lidt tæt på mine veninder med babyer og store maver.
Jeg har en veninde der lige har født en lille super dejlig dreng, så hende har jeg været ved at sy til i dag.. eller rette ham.
en lille bitte hjelm, små bukser med ribber og en bluse med amerikansk lukning. Nemt at få på og blusen er god lang så han ikke "skiller ad".
Jeg viser lige hvad jeg før har lavet af babytøj:

et sæt som min veninde bestilte som gave til en anden. Tæppet er kvadratisk og i det blødeste fleece. Det bliver vist stadig brugt så vidt jeg ved.

Jeg er selv ret vild med de her smækbukser. Alt babytøjet er lavet efter mønstre fra Ottobrebladene. De er så fine i deres detaljer og nemme at gå til. Uden de bliver kedelige. Jeg laver også tit om på dem og laver flere overskæringer på bukserne eller andre ekstra detaljer.
Nu vil jeg sy den ammebluse færdig jeg er i gang med til den førstnævnte veninde. Den er i en lækker koralfarvet jersey og jeg håber hun bliver glad for den!
Kram Anette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar