fredag den 28. januar 2011

At sove eller ikke at sove...

Det er spørgsmålet! I hvert fald hos mig lige i øjeblikket. Og jeg har ikke engang et spædbarn at give skylden... Jeg har ikke kunnet sove om natten siden torsdag i sidste uge. Jeg ligger vågen og vender og drejer mig, har uro i benene og halsbrand (sikkert af for meget kaffe) og så kører tankerne. Det handler i den grad om syprojekter jeg har lyst til at gå i gang med, lige der midt om natten... Men jeg gør det ikke. Vender mig bare om på den anden side og prøver at sove... men tankerne er der stadig, så jeg tænder lyset og læser i en bog... i flere timer indtil jeg tror jeg er træt. Men når lyset slukkes kan jeg stadig ikke sove. Hunden og manden snorker om kap og jeg fokuserer på lyde der holder mig vågen og så kommer ideerne væltende igen. Har prøvet at stå op og kigge i syblade, skrive mine ideer ned, ae mine mange stoffer osv. Men intet hjælper.
Jeg falder self i søvn i løbet af dagen, det er klart når man går hjemme og er arbejdssøgende og eneste selskab er hunden der gerne vil putte, så er det dælme svært at holde sig vågen... Men jeg gjorde det i går... på trods af 3 timers søvn, holdt jeg mig vågen hele dagen, men kl 19.30 måtte jeg overgive mig, jeg kunne ikke mere. Faldt i søvn under dynen på sofaen og sov skønt indtil kl 21... blev vækket af manden der snakkede i tlf og tænkte at jeg da hellere lige måtte vågne lidt op så jeg bedre kunne sove hele natten. Fik en kop kaffe og sov igen ikke før kl 3.30. SUK
Men jeg fik da ordnet noget vasketøj, surfet en del på nettet, set en masse serier i fjernsynet, puttet tæppe over manden der var faldet i søvn på sofaen ved siden af mig og slukket lyset. Til sidst var der ikke flere serier i tv og jeg endte på en tegnefilmskanal. Jeg puttede mig og vendte ryggen til, kan bedre sove til lidt lyde så jeg tillod mig selv at blive rigtig træt før jeg slukkede. Men så kom halsbranden og uroen i benene. Jeg lå dårligt og alt var i vejen. Sådan lå jeg og vendte og drejede mig indtil jeg faldt i søvn. Idag har jeg ondt i nakken af at sove med en forkert pude og har alligevel sovet 4 timer.
Hmm hvad skal jeg nu gøre??
Vi har fået afsat Benjamin hos bedsteforældrene i denne weekend så vi er alene til søndag. I aften skal vi i bio og jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at være alene med Thomas, til at lave ingenting og alting i eget tempe og ikke blive forstyrret eller kaldt på hver gang jeg har taget to skridt. Jeg håber så bare at jeg kan sove og at jeg kan få vendt den onde cirkel...
Hvis du sidder der ude med de vise sten og kan hjælpe mig med mit problem, så tøv endelig ikke med at skrive.
Det skal lige siges at jeg aldrig har problemer med søvn normalt og helst skal ha min 8 timer. Jeg elsker at sove og kan sove hvor som helst og når som helst når jeg er træt nok. Prøver lige at lade være med at drikke kaffe om aftenen og ser om det hjælper!
Kram Anette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar