torsdag den 12. april 2012

øjnene der ser

Herhjemme har vi været i gang med at bygge om i køkkenet de sidste 2 måneder. Vi er blevet næsten færdige her i påsken men det sidste lange stykke tid har gået med at fuldspartle vægge ad flere omgange, pudse dem ned og male. Al den støv fik vist lagt sig over det meste af huset trods plastikafspærringer og diverse foranstaltninger.
På et eller andet tidspunkt har jeg i hvert fald fået noget i øjet og ind under linsen. Av! Jeg bruger døgnlinser som jeg ellers er super glad for, men jeg er måske ikke så godt til at få dem ud og rense natten over den ene gang om ugen det er påkrævet. For et par dage siden fik jeg så ondt i øjet og følelsen af "noget i øjet". Jeg slog det hen da jeg havde travlt med at rykke ting på plads i mit køkken, men om aftenen måtte jeg alligevel ha linserne af og klø lidt i øjnene.
Dagen efter gjorde øjet endnu mere ondt og var rødt så jeg fik min mand til at køre mig til optiker og fik kigget på øjet. Hun sendte mig straks afsted til øjenlæge der kunne konstantere hornhindebetændelse og ordinerede dråber i 10 dage og ingen linser imens.
Nu er det så sådan at min hund har spist mine briller (lyder lidt a la "the dog ate my homework)... Jeg har derfor kun et par der er vildt grimme og 10-12 år gamle så jeg ser slet ikke optimalt.
Derfor har jeg været ved optikeren og bestille nye vildt lækre briller og solbriller med styrke så jeg igen kan se noget og så jeg har noget at supplere linserne med.Se lige:
Lækre ikke?

1 kommentar: