fredag den 18. november 2011

Ting til baby...som jeg ikke har???

I dag har jeg syet på en sovepose/kørepose/barnevogns-hygge-dragt. Nu er den endelig blevet færdig, og jeg skriver endelig fordi den har været længe undervejs. Jeg klippede den for et par uger siden men har været længe om at vælge det stof der skulle indeni. Den er blevet virkelig lækker og jeg har syet en matchende hue til i dobbelt lag jersey.
Men hvorfor syer jeg mon babyting når jeg ingen baby har? Tja det er jo både fordi jeg synes det er det sjoveste at sy, men også fordi jeg er gudmor til en lækker en af slagsen, som jeg ikke kan lade være med at forkæle. Hun har tilmed en mor som sætter pris på alt hvad jeg laver og det gør jo det hele værd!

den er i en lækker blød fleece i støvet lilla og har et skønt stribet jersey foer. Jeg har lavet knaphuller og sat knapper i der er i "gammel sølv"

billederne er taget her til aften og det dårlige lys gør at farverne slet ikke kommer til deres ret. De er noget klarere i dagslys. Måske får jeg lov at tage et billede af svesken Runa i den i morgen.

4 kommentarer:

 1. Den er super lækker!
  Den må man sove godt i :-)

  SvarSlet
 2. Hej den er bare super lækker- har du selv tegnet mønsteret eller ? og kan man evt. få en kopi hvis du selv har tegnet. Jeg må bare sy sådan en til vores lille Rasmus

  SvarSlet
 3. Ser super lækkert og sødt ud :)


  Hilsen

  Anne
  iPhone 4 reparation
  http://iphonereparationer.dk/

  SvarSlet
 4. Hej alle, mønsteret er fra minikrea og jeg har senere erfaret at ærmerne er aaalt for lange og at den godt må kunne lukkes lidt mere forneden! Men ellers er den super god i brug. Skal snart i gang med en sommerudgave i bomuld!

  SvarSlet