onsdag den 27. juli 2011

skal/skal ikke?

Jeg har forhåndsarvet en skønt skab. Det har været min mors i 40 år men nu synes hun ikke længere det passer ind i hendes hjem og hun har ikke plads til det. Jeg elsker det selvom det egentlig heller ikke passer ind i vores hjem.
Min mor har altid opbevaret glas i det, vinglas, snapseglas, ølglas osv så der altid var nok til fester og fødselsdage. I de senere år har hun reduceret kraftigt i sin beholdning og derfor er skabet nu overflødigt.

Se det lige:
Lige nu står det i vores udstue og huser alle vores mange spil:

Nu er spørgsmålet så om jeg skal male det eller om det vil være synd? Min mor er lidt øm over det men siger også at nu har hun jo givet det fra sig og kan intet sige. Jeg har en ide om at male det sort fordi vi skal ha malet alt træværk i udestuen hvidt. Det ville give en flot kontrast tror jeg. Jeg har indkøbt noget coatet papir til at komme på hylderne... i lilla self. Det ville se knaldgodt ud til et sort skab.

hvad siger I?

5 kommentarer:

 1. Jeg ville også være stærkt fristet til at male det. Men ved jo ikke helt hvordan det passer ind i jeres andre ting?
  Sort er da smukt!
  Kh

  SvarSlet
 2. Du kan da selv lave hæklede vimpler og flag?
  Eller må du sende mig en mail :)

  Karen

  SvarSlet
 3. Nej Karen, jeg kan desværre ikke hækle... men jeg kan jo nå at lære det endnu! Indtil da, kunne jeg nu godt tænke mig en af dem du lige har lavet for det er nogle vildt skønne farver!
  Anne, jeg tror sgu jeg gør det... altså maler det sort. Opfølgning følger!

  SvarSlet
 4. Jeg synes det er et super cool skab :)


  Sommerhilsen

  Viktor
  http://skærmiphone.dk/

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå din lyst til at male det. Jeg har selv haft samme trang til at male et karlekammerskab fra min mor. Men hun var også lidt øm omkring det, og faktisk synes jeg at det slidte udseende og rå look gør det fedt i et hjem hvor alt ellers er farver.
  Men er spændt på at se det, hvis du beslutter dig for at male. Det skal helt sikkert nok være fedt i sort.

  SvarSlet