søndag den 19. juni 2011

græsenke...igen!

Så er min fantastiske praktik overstået. 4 uger med fuld fart... jeg har været glad for det, men har også kunnet mærke på børn og hund og mand at det har været hårdt for dem. 4 dage om ugen hvor jeg først var hjemme kl halv syv, det er for meget for familien. Men jeg har da fået det ud af det, at bare arbejdet er spændende nok, så flyver tiden så jeg ikke mærker at jeg er hjemmefra. Men børnene er mor syge og hunden er bims når jeg kommer hjem. Manden er stresset og intet får vi nået herhjemme.
Nu er det slut og jeg skal holde noget ferie når de andre får ferie om en uge. Det trænger vi vist alle sammen til. Vi har ingen planer endnu, Thomas kan slet ikke se det for sig endnu og nu er han så lige taget til USA... igen! Øj hvor er jeg misundelig... ikke på det arbejde han skal over at lave, men bare det at opleve landet, det gad jeg godt. Selvfølgelig vil jeg allerhelst holde ferie derovre, sammen med Thomas, så det ville nok ikke være så spændende at skulle med ham nu.
Jeg trænger sådan til et sceneskift... at komme lidt væk hjemmefra og ikke tænke på vasketøj og opvask, men bare nyde livet og koncentrere mig om børn og mand.
Så jeg drømmer, drømmer om ferie i Italien i mobilhome, eller i ferielejlighed i Grækenland eller i Disneyland i Paris eller bare et sommerhus i Danmark!!!!
Så jeg spiller Lotto og krydser fingre og sælger ud af nogle ting... så hvis du står og mangler en klapvogn eller en barnevogn, så har jeg mine til salg!
Lækker klapvogn med mulighed for at vende sædet om,stor varekurv nedenunder, sele i og lækker kørepose til vinteren (sort) følger med.
1000kr

Barnevogn i mørkegrå, brugt til to børn, små mus i betrækket indeni, alt kan tages ud og vaskes. Lidt slidt og med lidt flyverust på stellet. Sort lift og madrasser følger med.
500 kr

Desuden har jeg også en Römer autostol til salg. Römer King 9-18 kilo. Sort/grå, pæn og fin, kun brugt til 1 barn. Billede kommer på når jeg får taget et!
700 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar