torsdag den 4. november 2010

Indretning

I går var vi ude og kigge på sofaer. Det endte med at vi bestilte en. Jeg kan næsten ikke vente til jeg kan sidde der og slænge mig. Der er plads til os alle og til at Thomas og jeg kan ligge ned på samme tid og se fjernsyn, læse, blogge eller arb på comp og hvad vi ellers laver i sofaen. Det bliver såååååå skønt! I kan lige få et sneak peak af sofaen, dog i en anden farve. I virkeligheden bliver den sort med lidt nister i stoffet, men ellers magen til. Den er desværre først klar til afhentning d. 17. så i mellemtiden kan jeg sy puder og lede efter nye tæpper der er uundværlige for at jeg kan slappe af.... Det er et mærkeligt fænomen, men jeg må bare ha noget over mig når jeg ligger i sofaen. Men så kan jeg til gengæld også falde i søvn på 0,5 ;o)

Jeg har indkøbt noget lilla stof til puder, men modtager gerne forslag til andet der kan passe til både sofa og væg (fra sidste indlæg) og alligevel passe til Thomas der absolut ikke vil høre tale om hverken guld eller lilla palietter som jeg ellers gerne ville ha.... suk!

1 kommentar:

  1. Tillykke med den nye sofa, den ser super skøn og tjekket ud. Bare det var mig. Vi har 2 gamle udtjente 2 og 3 personers sofaer...
    Pøj pøj med indretningen
    Stine:)

    SvarSlet