onsdag den 10. november 2010

gavetid

I går modtog jeg min giwe-away gave med posten. Jeg deltog for længe siden i en give away hos dem selv og anede slet ikke jeg havde vundet før Jill skrev til mig på min blog. Ikke engang det opdagede jeg før meget senere fordi jeg aldrig rigtig fik nogle kommentarer på min gamle blog. Jeg var slet ikke sikker på om nogen læste med (også en af grundene til at skifte til blogspot) så da jeg så på Jills blog, kunne jeg jo kun juble.
Jeg vinder aldrig noget.. som i ALDRIG! Men jeg havde rent faktisk vundet den fine brødkurv. Den kom pakket ind i lilla silkepapir og med lilla sløjfe om... mon Jill kender min hang til lilla? Eller skal jeg nærmere kalde det en besættelse? Nej jeg Ælsker bare lilla så jeg blev selvfølgelig ekstra glad da jeg så den fine pakke. Jeg har desværre ikke nået at tage billeder for papiret blev flået af med det samme og brødkurven har fået en plads i køkkenet allerede. Derfor har jeg lånt et billede af den hos "dem selv". Håber det er ok!

Nu har jeg jo skrevet gavetid i overskriften og det er ikke blot fordi jeg fik en gave, men i høj grad også fordi julen og Benjamins fødselsdag nærmer sig. Jeg går og spekulerer i gaveønsker til Benjamin og julegaver og kalendergaver og alt det der hører til. Samtidig tænker jeg at jeg vil nå så meget som muligt i november så jeg kan få en stressfri og hyggelig december med overskud til børnene, til at bage julebag med dem, klippe-klistre, gå ture og i det hele taget være lidt mere nærværende. Jeg synes ofte at hverdagen går op i praktiske ting og at jeg ofte hører mig selv sige " ikke lige nu" eller "det kan ikke blive i dag" og er træt af ikke at kunne opfylde nogle flere af børnenes ønsker om nærvær.
Nu skal der andre boller på suppen, vi skal ha lavet madplan, ha system i tingene, kalenderen og hjemmet. Jeg glæder mig til at lægge livet lidt om og samtidig også bange for at skrive det for hvad nu hvis jeg ikke kan holde det??? Men er det ikke sådan for os alle? Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der har det sådan her lige op til jul.

1 kommentar:

  1. Dejligt at læse at pakken nåede frem til dig, og ikke mindst at du syntes om den :o)

    Jeg kan kun tilslutte mig det med at december skal være hygge-stunder og ikke stress og jag. Vi er netop i dag gået i gang med et jule-hjerte projekt, i år vil vi nemlig også se om vi kan nå at lave julepynten selv :o)

    Held og lykke med jeres projekter.

    SvarSlet